Babeczki cukiniowo - kokosowe

Babeczki cukiniowo kokosowe powstały na bazie babeczek merchewkowych. Wyszły bardzo pyszne, więc dodaję je do mojej małej, internetowej książki kucharskiej. Polecam.

Składniki:

  • 3/4 szkl. oleju
  • 2 jaja
  • 1 szkl. utartej cukinii
  • 1 łyżeczka sody oczyszczonej
  • 1 łyżeczka cynamonu
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • szczypta soli
  • 3/2 szkl. wiórków kokosowych
  • 1/2 szkl. rodzynek

Przyrządzanie tak jak babeczki marchewkowe.

Smacznego :-).


Data wytworzenia: 2011-10-13 10:44 Autor: sanna Data publikacji: 2011-10-13 10:44 Osoba udostępniająca na stronie: sanna Data ostatniej modyfikacji: 2011-12-28 Osoba modyfikująca: sanna

Chat